Drömmar

Jag drömmer varje natt om Paris. Kommer det överträffa min förväntan eller tvärt om? Kommer det bara som jag tänkt att det är?

Vi har skaffat boende nu. Med utsikt över Paris. Den ligger i marais, judekvarteren.
Det är drygt en vecka kvar till sluttentan och flytten dagen innan här i Uppsala. Det känns tufft och jag hoppas jag klarar tentan. Så jag är i sinnesro i Paris. Nu ska jag kliva upp, äta frukost och sedan promenera till universitet. Solen skiner idag!


May. 24, 2013

Denna veckahar rullat iväg med dunder och brak!
Parisresan är beställd och firade detta lite igår med Renoirfimen.

Hade en oerhört trevlig onsdag som började med seminarium. Sen åt jag lunch på ett utav stans kafeer. Italiensk kycklingpaj med kaffe på maten, samtidigt som jag läste om lautrec och lyssnade på fågelkvitter.

Och efter det mötte jag upp min man, satt i en park och drack en cider innan bion. Kvällen avslutades med vin i gott sällskap och slutligen öl på Upplands nation.

Idag är somsagt flygbiljetterna beställda och jag är så himla uppspeld av förväntan. Detta har jag drömt om så länge jag kan minnas.
Och Förutom dusch, pizza och "Jackie Brown" så slår denna bakosdag alla andra bakisdagar med hästlängder! Snart ses vi Paris!


Sommaren är här!

De stulna ögonblicken skrämmer mig inte när jag stilla betraktar den stundande natten. Den svala försommardoften är ljuv. Ljuset från dagen avtar och tar samtidigt vid någonstans i fjärran. Inget kan ta mig ner vid denna tid på dygnet. Trots storstadsbruset fläktar tyst i bakgrunden! Driver funktion framåt. Det som oftast verkar vara det trygga. Men inte ikväll. Nu ska jag lukta på mina tio röda rosor. Och försöka bibehålla detta lugn, tills allt masar sig och försätter mig i kaos. Kriget mellan mig och samhällets normer.

Jag hade gärna gått ut och pillat i det daggvåta gräset. Godnatt!


In an ocean of cars

Leta efter inspelningsmöjligheter, omfamna sommaren, inte fucka tentan, tänka klart, leva vardagsliv, i en påhittad rörelse som verkar resonlig. När vill tvekan upphöra?


RSS 2.0