Hundra dagars

Japp, that's right, iikväll blir det rajtan tajtan!


Snus och stressen över att måsta göra något av sitt liv

Jag börjar få allvarlig panik. Snart kan jag inte förlita mig på drömmen om att bli rockstjärna - bara en dag till, bara håll ut, så kommer dagen då allt löser sig..
Men nu står jag inför hundra val, igen. Valen om den jag vill vara och valen där jag är jag.
Valen som skildrar allt för vad det är och ska bli.
Det är bara 100 dagar kvar nu.With faith in a hand


Härligt att vakna tio i sex


Cigarettes n' potatoes


Sunday morning

Fredag var fan galen. Ligger och kollar på cpfamiljen kardashian's, hemskt. Jag måste verkligen skärpa mig med skolan nu så blir det nog roligt sen.

Jag menar det är ju fan sommar snart och lyckan kommer, med det fina vädret. Jag vill verkligen att allt ska bli helt fantastiskt.

Men människorna här, ja, vad finns det att säga? Hat är en starkare känsla än kärlek, likaså avundsjuka.


Freeedag


Fruullee


Tirsdag

Nämen fyfan vad trevligt! Börja dagen med kickskatalogen! Sen blire plugg, måste fan ta tag i körkortet också. Har en jävla ångest.. Jaja, det är snart vår nu! Puss.


Jean Paul Gaultier

Visst blir man på bättre humör av kläder? Igår köpte jag mig en blommig kjol för att få lite vårkänsla. Och den här morgonen har spenderats med vårkollektioner från alla möjliga håll.

Här nedanför är ett pytte utplock från Gaultiers spring2012!


Onsdag

Idag ska vi skanna in bilderna och försöka digitalisera booken! Idag har vi missat bussen hundra gånger, skrivit en halv hitlåt, ätit mega mycket frulle med ägg och allbran och mackor.

Erik hade även sagostund om hans tid som gangster, det var intressant. Jag e ihop med en badboy.. Närå . Kul nu missa vi bussen... Igen.


Patterns!


... Söööndag. Kul.


Friday on my mind


Mästerkatten i stövlar

Vi är påväg intill stan för vi ska gå på bio!!!!!


.


Idag

Nu ska jag försöka göra klart bajsrapporten och få det inskickat och klart! Jag försov mig idag så det var ju inte så roligt, inte vädret för den delen heller. Jag vill att saker ska gå framåt och flyta på nu.. Det är inte många månader kvar och jag försöker hålla ut. Även om det råder enorm pengabrist så fortleder jag om hoppet för framtiden. Det kommer bli bättre.

Woork in progress


L'echole

Har druckit morgonkaffe, ätit en negerboll, kysst min manlige törnrosa och sitter nu på bussen med snus i käften och "this is hardcore" i öronen. Det är en solig dag idag och det är ju fint. Jag funderar på att råna en bank, men tänker börja med att rensa skolan på toiletpaper och knäckebröd, hell yeh..

Ska fortsätta på le tavla också. Asnice ju och ba inta min position som den missförstådda konstnärinnan som måste stjäla för brödfödan.. Hahaha roligt jag har, aja keep in touch i mitt intressanta liv biatchez!


Katten Djando och grodan Zank

Vi jobbar för fullt med att slutföra synopsisen till våran bok. Det går rätt bra men är väldigt stressigt eftersom rapporten ska vara klar denna vecka.

Det är ju inte konstigt om man får magsår.. Lite teaser bilder kommer snart!


I skapande stund


MAAAT!!


Kreativt värre


Söndagsmiddag

Tur är väl det att man får lite mat i magen. Kärleksvåfflor med blåbärssylt.

Ännu en vecka väntar med målningar färdigställandet av barnboken och ännu mer skoljobb.
Jag längtar verkligen efter våren nu, efter gräs, promenader och lätta kläder.

Utelivet suger här i Östersund.. Primitiva parningsgolv, dreglande gubbar, överpubertala barn och tusen vakter som leker SS soldater. Jag längtar efter att få lämna den här staden och alla idioter.

Det är tur jag har min kärleksman som hindrar mig från att go crazy bland alla galna maniacs som bryllrar runt som giriga irrhönor utan självdistans, vett och avsaknad av hövlighet.

Ida signar ut slut yeh

....all you need is love.. På så ska det låta


Freitag


Cool chey


Andrafebruari - konsten att stjäla.

Idag var jag vardagsgangsta, har sågat panåer och grundat med färg + snott toapapper.

Har haft redovisning av le tavla också.
Snart ska jag ta itu med Caravaggio skildrandet samt redovisa liknelser i hans skapelser. Caravaggio är fan bäst och ligger i topp med the good old da Vinci på favvis listan, så det kommer inte vara svårt.. Bara drygt för får inte tummen ur röven..

Dör tröttdöden!


Gamla teckningar


RSS 2.0