Mina dagar

Kommer se ut såhär

- PLUGG + kreativt skapande

- TRÄNING

- KÖRKORTLördag igen!

Skönt att vakna i normal tid och dessutom inte vara bakis. Jag kom ju hem i tisdags och veckan har gått bra, även fast det bara blev en halv så har jag hunnit med att både träna, tagit tag i körkortet och skoljobb.

Men ej tänker jag ropa hej förrän jag är över bäcken. Jag har fruktansvärt mycket att göra och tänker ta det steg för steg.

Måndag blir värst.. Men jag ska klara det! Nu ska jag kliva upp och äta en nyttig frullebulle, sen staden och sedan plugg!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2073927/images/2012/pic_196259656.jpg" class="image">


Stockholm

Har haft det Riktigt trevligt i helgen!


På tur i Uppsala

Vi hade riktigt trevligt i lördags :)


Dagens


Konst och pluggilugg

Nu ska jag bege mig mot skolan och måla hela dagen. Känner mig dessutom snygg idag som fan, är aspepp! Nu jävlar!


Onsdag

Lektionen är inställd idag och jag ska nu kliva upp och påbörja denna dag med en stadig frukost och barnprogram.

Sen blir det referat om rudolph höss' kommendant vid auschwitz(hans självbiografi) - han är en konstig typ. Jag skulle kunna sitta och reflektera i timtals över den där boken, vilket den absolut inte är värd. Det var rätt svårt att få tag på den.
Den är väldigt utsliten och släpptes i Sverige 1960 och fanns endast i det låsta magasinet, vilket bibliotekarierna gör en specialtripp till en gång i veckan.

Roligt blir det när de får ner min reserverade bok från 1904 hihihi!

Aja, sen ska jag pluggilugga lite filosofi i läroboken, plugga lite semantik. För att sedan börja gnaga in mig på nietzsche som jag planerat att läsa in mig på i snart sex år. Jag antar att det aldrig är för sent och nu har jag fått tumme. Ur röven. + dessa böcker vill och ska jag läsa klart.
Det kallas självdisciplin. Jag är bäst och har satt upp min STUDENTMÖSSA i vitrinskåpet, fullt synligt ifall jag skulle få för mig att halka iväg på andra tankar är den där för att påminna om den lilla tid som är kvar, om hur duktig jag är och hur viktigt det är att hålla ut de sista veckorna. Motivation kallas det!


Umeå


Shoot for the stars!


Sjuuuk


Svart

Lekte även lite denna morgon med min kvarglömda peruk.


Uppsala

En lång färd igår. Nu sitter jag och knarkar Alvedon. Ska ut och göra Uppsala sen.. Jag tänkte försöka leta lite efter balklänningar. Här kommer lite bilder.


Stress

Fy fan vad vi röjt runt nu.. Städat järnet, diskat, putsat hanfatet och badkaret. Jag känner mig en aning överproduktiv.

Vi får skjuts in till staden, där ska vi titta in på bibblan och låna en hög med böcker, sen upp till farsgubben, sen blir det tåget till civilisationen.

Det blir till att ligga i. Men hoppas på endel nöjen, möte med kära människor och ha en trevlig tid helt enkelt.


Artsie freda'


RSS 2.0